top of page

De ideale website voor startende ondernemers.

Een sterke online aanwezigheid is voor beginnende ondernemers ontzettend belangrijk. Het hebben van een professionele website is essentieel om potentiële klanten te bereiken en je merk te laten groeien. Een van de platforms waar ik regelmatig voor kies om websites voor mijn klanten te bouwen is Wix. Hoewel WordPress een populair en krachtig CMS is die door veel webdesigners wordt gebruikt, ben ik van mening dat Wix vaak een goede keuze is voor beginnende ondernemers die een kwalitatieve website willen zonder de hoofdprijs te betalen. In dit blog leg ik je graag uit waarom!


Website voor startende ondernemers

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen van Wix is de gebruiksvriendelijkheid. Het systeem van Wix maakt het gemakkelijk voor beginners om zelf elementen toe te voegen, te verwijderen en aan te passen op hun website. WordPress vereist hiervoor meer technische kennis en kan daarom voor ondernemers zonder technische achtergrond frustrerend zijn. Met Wix kun je jouw website moeiteloos bijwerken en aanpassen wanneer dat nodig is, zonder telkens afhankelijk te zijn van een webdesigner.


Flexibiliteit en schaalbaarheid

Als beginnende ondernemer heb je vaak beperkte budgetten en resources, en het is belangrijk om een website te hebben die met je bedrijf kan meegroeien. Wix biedt verschillende abonnementsopties die je later kunt upgraden naarmate je bedrijf groeit. Bovendien biedt het platform een breed scala aan geavanceerde functionaliteiten, zoals e-commerce, blogmogelijkheden en geïntegreerde marketingtools die gemakkelijk toegevoegd kunnen worden.


All-in-one platform

Binnen Wix vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Het omvat hosting, domeinregistratie en een intuïtieve websitebouwer. Het zoeken naar externe hostingdiensten of het aanschaffen van extra plug-ins is daarom niet nodig. Alles is geïntegreerd in het Wix-platform, waardoor je tijd én geld bespaart.


Betrouwbare hosting, beveiliging en onderhoud

Een betrouwbare hostingprovider en goede beveiliging is natuurlijk onmisbaar. Bij Wix wordt hosting en beveiliging voor je geregeld. Zo hoef je je geen zorgen te maken over technische details zoals serveronderhoud. Met WordPress ben je daarentegen zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates om de veiligheid en functionaliteit van je website te waarborgen. Dit kan tijd, geld of technische kennis vereisen. Bovendien biedt Wix ingebouwde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je website beschermd is tegen bedreigingen, wel zo fijn!


Dus.. hoewel WordPress een krachtig CMS is en geschikt kan zijn voor complexe websites met specifieke behoeften, is Wix een fijne keuze voor beginnende ondernemers. Ik help jou graag met het ontwerpen van een sterke website die volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Samen creëren we een website die jouw bedrijf optimaal vertegenwoordigt.


Ik sta altijd open voor een virtuele kop koffie om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om een gesprek in te plannen.


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page